Odborný servis notebooků v Brně. Opravujeme notebooky všech značek – Acer, Asus, Dell, Fujitsu Siemens, HP, IBM, MSI, Sony, Toshiba a další…

Servisní a prodejní místo Brno Bystrc na ulici Kuršova 1a. Provádíme servis počítačů, notebooků (i opravy základních desek, výměny chipů apod.).

Podporujeme znovuzvolení ředitele ZŠ Arménská v Brně-Bohunicích Mgr. Vladana Urbánka. Další info také v regionálních zprávách.

Nacházíte se: Domů » Prohlášení o přístupnosti

Prohlášení o přístupnosti

Při tvorbě a správě těchto stránek byla a je zohledněna přístupnost a bezbariérovost webu tak, aby splňovaly všechny zásady přístupnosti podle metodik Blind Friendly Web (projekt Sjednocené organizace slabozrakých a nevidomých), WCAG 1.0 a Pravidel tvorby přístupného webu připravené pro účely novely Zákona č. 365/2000 Sb., o informačních systémech veřejné správy.

Web je vytvořen podle specifikace XHTML 1.0 Strict a dodržuje syntaktickou a sémantickou správnost. Obsah je kompletně oddělen od stylu pomocí CSS, díky tomu je možné web prezentovat na dalších výstupních zařízeních. Velikost písma je definovaná v relativních jednotkách, takže písmo se dá zvětšovat i zmenšovat pomocí nastavení prohlížeče.

Doporučená rozšíření prohlížeče

Ve formátu PDF nabízíme některé studie a doplňující informace, které jsou příliš rozsáhlé a je vhodné jejich stažení. Pro zobrazení těchto dokumentů je třeba mít nainstalovaný prohlížeč Adobe Reader, který je zdarma ke stažení na stránkách společnosti Adobe Systems, Inc.

Kontakt na správce webu

Vaše náměty, postřehy či informace o problémech se zobrazováním těchto stránek prosím zasílejte na adresu správce serveru.

Kontaktní informace

telefon (+420) 511 111 730